Onze merken

Belgiƫ / Nederland / Luxemburg

BellaOggi : The Italian touch of make-up...


BellaOggi... Een elegant, dynamisch en uiterst kwalitatief Italiaans cosmeticamerk. Italiƫ is het land van design en de nieuwste trends. De producten van BellaOggi worden hier dan ook vervaardigd en het merk mag niet ontbreken in de make-up collectie van de hedendaagse vrouw. Een middenklasser, die luxe uitstraalt door doordat er veel aandacht werd gegeven aan design, verpakking en kwaliteit. Met een prijsklasse tussen de 3,95 euro en 9,95 euro voeren we een mooie prijssetting die toegankelijk is voor iedereen. We zijn met grote trots en eerste succes sinds half 2018 Benelux distributeur.

Waarom als ondernemer kiezen voor BellaOggi? Het is een uiterst kwalitatief, Italiaans hedendaags merk en meer dan 10 vernieuwingen/collecties per jaar. We dragen service hoog in het vaandel, daarom bezoeken we u zelf op regelmatige basis. U zal zien dat we bewust niet stunten met de prijzen van ons merk, zodat we u interessante marges kunnen aanbieden.

Zoals u kan zien, werd er heel veel aandacht besteed aan de kwalitatieve presentatiedisplays van de BellaOggi make-up, zowel beschikbaar in diverse wand presentaties, alsook tafel presentaties die momenteel in volle ontwerp zijn. We werken ook met toonbankdisplays, die op regelmatige basis kunnen vernieuwd worden op basis van uw behoeften. Alle prijzen scannen in de bekende kassasystemen. Alle drogisten en ondernemers waar we dit merk plaatsten zijn enthousiast. Interesse gekregen in dit merk? We komen namelijk graag de producten, marges en mogelijkheden persoonlijk aan u voorstellen. Neem contact met ons op via het contact formulier op deze website of bel ons op het nummer +32 491 36 59 89.

Grigi / BeJoy Nail Polish... Be an explorer!

Grigi Nail Polish, hoeveel kleuren wil je? Dit merk staat voor fun en extreem veel kleur. Alles voor de nagels, van nagelverzorging tot lang houdend en neon-kleuren. Voor de hedendaagse vrouw is er een lijn die naast de prachtige kwaliteit zowel basis als seizoenskleuren in het gamma heeft. Daarnaast heeft Grigi een jongerenmerk, BeJoy! Op de markt gebracht speciaal voor tieners en vooral aangeboden in winkels waar een hele beleving aanwezig is. Zo kunnen zij voor een zacht prijsje experimenteren met alle kleurtjes. Oneindig veel display mogelijkheden en interessante marges. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het nummer +32 491 36 59 89.